Rahalaina

Posted by Jacob on
Rahalaina

Yksi loistava tarkoitus käyttää pientä pikavippi on esimerkiksi maksaa joku lasku ennen seuraavaa palkkapäivää josta sitten voi maksaa tämän pelin takaisin. Tätä parantaa vielä se mahdollisuus että nykyään on monia pikavippiä ilman korkoa joita voi saada ihan ilman korkoa ilmaiseksi kunhan ne maksaa takaisin seuraavasta palkasta.

Kuitenkin, vaikka tämä on yleisesti ollu se tavallisin tapa millä lainaa netistä haetaan on nykyään moni valmis ottamaan myös (https://www.pikalainakeskus.fi/lainaa-pienella-kuukausieralla/) isompia lainoja netistä. Tämän takia on mahdollista saada esimerkiksi pikavippi vuoden maksuajalla ja kulutusluottojen kanssa maksuaikaa voi saada melkein kymmenen vuotta tietyissä tilanteissa.

Mitenkään ei ole siis mahdotonta tai vaikeaa saada lainaa ja pidemmällä maksuajalla netistä ja nettilainat eivät ole nykyään yhtään sellaisia mitä pikavipit esimerkiksi aikoinaan ovat olleet. Niiden käyttötarkoituksia voi muokata aika hyvin omaan tilanteeseen sopivaksi ja sitä kautta onkin sen mahdollisuuksia saada paremmin lainoja jotka sopivat sellaiseen käyttötarkoitukseen ja kun juuri sillä niitä haluat käyttää.

50 Laina

Opiskelijan on mahdollista hakea lainaa netistä ja siinä mielessä ei ole mikään mahdottomuus saada pikavippi opiskelijalle. Useimmat opiskelijat kuitenkin mieluummin ottavat opintolaina ja varsinkin nykyään kun sitä on mahdollista saada tuplasti enemmän kuin aikaisemmin per kuukausi niin useimmille tämä määrä riittää ihan hyvin. Kuitenkin jos tarve yllättää niin on mahdollisuus hakea lainaa opiskelijalle ja siinä mielessä se osittain esimerkiksi luottokorttien käyttämisenkoira

Usein on kuitenkin helpoin tapa opiskelijan hakea lainaa ottamalla luottokortti. Näitä nimittäin voi tehdä monesta pankista ihan sillä statuksella että olet opiskelija. Tämä ei aina ole mahdollisuus jos olet ihan uusi opiskelija, mutta noin kahden vuoden jälkeen kun opintopisteitä on tullut tarpeeksi voi monesta pankista saada luottokortin opiskelijalle.

Lainaa Tilille

Se kuinka vaikeaa on saada lainaa netistä riippuu paljon siitä kuka olet se mikään tilanteisiin. Useimmille ihmisille joilla on työpaikkaa melko helppoa saada varsinkin pikalaina netistä, mutta useimmat kohtuullinen kulutusluoton tällain mahdollista saada.

Usein laina paikoilla ei ole mitään selkeää tuloraja a tai sellaista vaatimusta jonka mukaan lainaa ei voisi saada. Ja ne joilla tulorajat on pitävät neuvosen melko alhaisena ja usein raja on joko 10000 tai 15000 euroa vuodessa tuloja.